Sign In

Please use the account information recently sent to your registered email address
Not a member yet? New Member Registration
Don't know your user name? Request Help

Welcome

  1. Adults

  2. Children (3-18)

  3. Preschoolers (1-3)


Please fill out the forms below to complete your application packet.
You may work on the forms in any order you like.

SQL


Commands will be shown here as forms are completed

Enroll Child

Gyerek 1ErŇĎss√©ge, gyeng√©i, √©rdeklŇĎd√©se, egy√©ni sz√ľks√©gletei, k√≠v√°ns√°gai, stb:

Engedély vészhelyzet esetére

‚ö†ÔłŹ FONTOS: Az al√°bb megadott szem√©lyeknek v√©szhelyzet eset√©n a Boskola dolgoz√≥i √°tadhatj√°k a tanul√≥(ka)t. Fontos, hogy olyan szem√©lyeket adjunk meg, akik ilyen esetben el√©rhetŇĎek, valamint gyorsan √©s k√∂nnyen √°t tudj√°k venni a tanul√≥(ka)t.


V√©szhelyzet eset√©n √©rtes√≠tendŇĎ szem√©ly (1)

999-999-9999 format

V√©szhelyzet eset√©n √©rtes√≠tendŇĎ szem√©ly (2)

999-999-9999 format

Consent To Medical Treatment / Release Of Liability

I, the undersigned, affirm that, to the best of my knowledge, the above named student(s), (a) minor, is in good health and does not suffer from any physical, mental, or emotional problems preventing his or her participation in school activities. I recognize that, in case of emergency, Boskola staff would try to contact with the above listed emergency contact(s) immediately and may release student(s) with them. I recognize that, in case of emergency, Boskola staff may be unable to contact me for my consent for emergency medical care, and I do hereby consent in advance to such emergency care, including hospital care, as may be deemed necessary under the then existing circumstances. I hereby release Boskola, its leaders, helpers and associates, as well as its participants and agents from liabilities and damages incurred by my child while participating in all the various school activities, or from any liability which may result from medical services pursuant to this waiver.


Egy√ľttmŇĪk√∂d√©si Nyilatkozat

Tudom√°sul veszem, hogy kedvezm√©nyes tand√≠j csak az egyes√ľleti tagd√≠jat befizetŇĎ csal√°doknak j√°r, s amennyiben ez r√°m nem vonatkozik, a Boskol√°ban emelt szintŇĪ tand√≠jat kell fizetnem.

Tudomásul veszem, hogy a bölcsödés program kivételével a felvételi korhatár november 1-ig betöltött harmadik életév, s hogy gyermekem a Boskolába nem nyerhet felvételt, amennyiben még pelenkát visel.

Tudom√°sul veszem, hogy magyarul nem besz√©lŇĎ gyermek csak abban az esetben ker√ľlhet a programba, ha a magyarul kiadott utas√≠t√°sokat meg√©rti √©s azokat a csoportban levŇĎ m√°s gyermekek √©s a vezetŇĎ h√°tr√°ltat√°sa n√©lk√ľl k√∂vetni tudja.

Tudom√°sul veszem, hogy k√©rd√©ses esetekben egy√©ni elb√≠r√°l√°s d√∂nt a gyermek felv√©tel√©rŇĎl √©s hogy h√°rom pr√≥ba foglalkoz√°s ut√°n a csoportot vezetŇĎ tan√°r a csoport √©rdek√©ben √ļgy d√∂nthet, hogy gyermekem nem vehet r√©szt a foglalkoz√°sokon.

Tudom√°sul veszem, hogy a program rendszeres r√©szv√©telre √©p√ľl, s nem alkalmank√©nti megjelen√©sre.

Tiszt√°ban vagyok a t√∂bbgyermekes kedvezm√©ny √©s az anyagi r√°szorul√°son alapul√≥ √∂szt√∂nd√≠j lehetŇĎs√©g√©vel.

V√°llalom, hogy hi√°nyz√°s eset√©n a gyermekem csoportj√°val foglalkoz√≥ szem√©lyt a tan√≠t√°s megkezd√©se elŇĎtt √©rtes√≠teni fogom, s hogy beteg gyermeket nem hozok a foglalkoz√°sra.

Tudom√°sul veszem, hogy a k√©s√©s nem csak a saj√°t gyermekemnek, de csoportt√°rsainak √©s a vezetŇĎ tan√°rnak is k√©nyelmetlens√©get okoz. V√°llalom, hogy a gyermekemet 9:30 √©s 9:45 k√∂z√∂tt a foglalkoz√°sra eljuttatom, hogy hi√°nyz√°s eset√©n a gyermekem csoportj√°val foglalkoz√≥ szem√©lyt a tan√≠t√°s megkezd√©se elŇĎtt √©rtes√≠teni fogom, s hogy beteg gyermeket nem hozok a foglalkoz√°sra.

Tudom√°sul veszem, hogy az iskolai program 12:00-kor v√©gzŇĎdik, s a cserk√©szetre nem j√°r√≥ gyerekeket a csoportjukat vezetŇĎ tan√°rt√≥l a d√©lelŇĎtti program befejez√©sekor a sz√ľlŇĎnek √°t kell venni. A cserk√©szet 12:15-kor kezdŇĎdik. A k√©t szervezett program k√∂z√∂tt a gyerekek fel√ľgyelete csak sz√ľlŇĎi √ľgyelet megszervez√©s√©vel mŇĪk√∂dik; sem a tan√°rokat, sem a cserk√©szvezetŇĎket nem terheli a gyerekfel√ľgyelet felelŇĎss√©ge.

Tudom√°sul veszem, hogy a Boskola √°ltal mŇĪk√∂dtetett KincskeresŇĎ K√∂nyvt√°r k√∂teteibŇĎl a foglalkoz√°sok napjain lehetŇĎs√©gem van k√∂lcs√∂n√∂zni.

Tudom√°sul veszem, hogy a programmal kapcsolatos inform√°ci√≥csere digit√°lis form√°ban zajlik, ez√©rt a fent ("elŇĎnyben r√©szes√≠tett kommunk√°ci√≥s forma") v√°lasztott fel√ľletet rendszeresen ellenŇĎrz√∂m. V√°llalom, hogy a fel√ľleten k√∂zz√©tett t√°j√©koztat√≥kat minden esetben elolvasom. Tiszt√°ban vagyok azzal, hogy egy fontos email vagy bejegyz√©s elolvas√°s√°nak elmulaszt√°sa miatt gyermekem esetleg k√©nyelmetlen helyzetbe ker√ľlhet.

Tudom√°sul veszem, hogy a hi√°nyz√°sok (sport tev√©kenys√©g, betegs√©g, egy√©b) p√≥tl√°s√°ra lehetŇĎs√©g van, a p√≥tland√≥ anyag a gyermekkel foglalkoz√≥ tan√°rt√≥l beszerezhetŇĎ, s hogy az elmulasztott anyag bep√≥tl√°sa a gyermekem √©rdekeit szolg√°lja. Tudom√°sul veszem, hogy a felz√°rk√≥ztat√°s a sz√ľlŇĎ felelŇĎss√©ge.

Vállalom, hogy a boskolás termek takarítását és/vagy az uzsonna biztosítását a számomra kijelölt napon megszervezem.

V√°llalom, hogy a boskol√°s rendezv√©nyek elŇĎk√©sz√≠t√©s√©ben √©s/vagy lebonyolit√°s√°ban a sz√°momra kijel√∂lt feladatokat elv√©gzem.

Tudom√°sul veszem, hogy a Boskola sem anyagilag, sem jogilag felelŇĎss√©get nem v√°llal gyermekem √°ltal okozott k√°r√©rt.

Tudom√°sul veszem, hogy a Boskola √°llami szab√°lyz√°snak megfelelŇĎen k√∂teles gyermekem s√ľrgŇĎss√©gi eg√©szs√©g√ľgyi ell√°t√°s√°hoz sz√ľks√©ges adatait elk√©rni, ez√©rt azokat egy k√ľl√∂n, angol nyelvŇĪ formanyomtatv√°nyon rendelkez√©sre bocs√°tom. A formanyomtatv√°ny itt √©rhetŇĎ el: http://boskola.org/dokumentumok/BoskolaMedicalInformation.pdf

Tudom√°sul veszem, hogy a boskol√°s √©s cserk√©sz esem√©nyeken gyakran k√©sz√ľl fot√≥ √©s vide√≥ felv√©tel, amelyek a belsŇĎ list√°nkon val√≥ megoszt√°s ut√°n vagy mellett, illetve att√≥l f√ľggetlen√ľl esetlegesen k√∂z√∂ss√©gi m√©di√°kon is el√©rhetŇĎv√© v√°lnak, s ami√©rt sem a Boskol√°t, sem a cserk√©szcsapatot felelŇĎss√©g nem terheli.

√Črtem √©s tudom√°sul veszem a szab√°lyokat.

Taglista.MEMBER1

HSM Tags√°g

New Member Registration

Annual Membership Fee


Please review your contact information and confirm that it is up-to-date

Primary Contact Add Secondary Contact

999-999-9999 formatnot a valid email address

Change Password for

Change Password for

Note: For Family memberships, each contact has their own password.

Minimum password length is 8 characters. Must contain at least one number and one uppercase letter.

Family Info
ez nem érvényes email címnot a valid email address 999-999-9999 formábanformat

Enroll Adult

Adult 1

This application form is for learning Hungarian as a Second Language. hours

Payment


ACTIVE MEMBERSHIP ‚Äď NO PAYMENT REQUIRED‚ö†ÔłŹ FONTOSIMPORTANT

A jelentkezésed csak a tagdíjad kifizetése mellett érvényes!Your application will only be valid if you have paid your HSM dues.

$25
MME tagsági díjHSM Membership Fee
Lej√°r:Expires:
$???
Boskola tandíjAttendance Fee

Hogy szeretnél fizetni?How would you like to pay?

Your membership status will be updated once payment has been confirmed.

Thank you. Your payment method will be saved.

Submit Application