Szüreti mulatságHarvest Festival

2013-ban indítottuk el azt a hagyományt, hogy kora ősszel szervezünk egy nyárvégi találkozós, újonnan érkezetteknek ismerkedős szabadtéri programot, népzenével, játékokkal, szabadtűzön készült magyaros eszem-iszom dinom-dánommal. A Szüreti Mulatságra keresztelt esemény nagy siker volt, s kiérdemelte helyét az évente rendszeresen megrendezésre kerülő események között.
The Hungarian Harvest Festival, first organized in 2013, was a big success and has became a popular event organized by the Society annually. A fun outdoor and family-friendly gathering with games, picnics, authentic Hungarian food, music, and other activities – a wonderful opportunity to catch up with friends, meet new people, and become part of the Hungarian community in the Boston area.

 

Jegyvásárlási útmutató:
Instructions for ticket purchase:
A jegyár tartalmazza az élő népzenével és tánccal, valamint vásárosok árusításával gazdagított programot. Az ételek és italok árát a belépő nem tartalmazza.

Kedvezményes belépők szeptember 29 délután 3 óráig elővételben az alábbi PayPal hivatkozással válthatóak, továbbá az esemény napján a helyszínen is vásárolhatóak de csak jóval magasabb áron. Az egyesületi tagság minden egyéb rendezvényünkre is kedvezményt ad – kérjük, fontolja meg a csatlakozást, ha még nem tagja az Egyesületnek!:

A helyszínen az esemény napján váltott jegyek ára, egységesen

  • 6 éves kor felett $35 személyenként
  • 6 év alatt ingyenes
  • családi belépő $100 (3 vagy több családtag esetén)
The price of the ticket includes the live folk music and dance performance and access to local vendors. It does not include food or drink items.

Advance tickets with deep discounts are available till September 29th, 3pm, use the PayPal links below — otherwise regular tickets can be purchased at the event, but at a much higher price. Becoming a member will give you discounts for all of our events – please consider joining our Society!:

Tickets purchased at the door on the day of the event will have a cost of:

  • $35 for anyone over the age of 6
  • free of charge under the age of 6
  • family admission is capped at $100 (for 3 or more family members)

 

2020-ban sajnos csak virtuálisan tudtuk megrendezni a Szüreti Mulatságot, amikor is bográcsgulyás főző versenyt hirdetünk, de 2021-ben visszatértünk egy a korábbiakhoz hasonlóan színvonalas rendezvénnyel. A 2022-es esemény rekord számú látogatót vonzott, ekkor első alkalommal tartottunk retró party-t, ami hatalmas sikernek bizonyult.
Volt bőséges választék bográcsban főtt ételekből, volt lángos és kürtőskalács, lehetett frissen préselt mustot inni, magyar hentesárut és kézműves ékszert vásárolni.
A közel 470 fős résztvevő között szép számban voltak akik népviseletben, ünneplő ruhában jelentek meg. Ezt öröm volt látni, valamint azt is, hogy számos nem magyar ajkú vendégünk is volt.
A talpalávalót az Fényes Banda szolgáltatta. Volt gyerek es felnőtt táncház, énektanítás, tánc bemutató.

Nagyon örültünk, hogy tavaly sokan eljöttek, reméljük mindenki jól érezte magát!
Találkozzunk idén is személyesen! Várunk mindenkit szeretettel! Hasonlóan jó program várható.

Last modified: September 30, 2023

Utolsó módosítás dátuma: September 30, 2023