Szüreti mulatságHarvest Festival

2013-ban indítottuk el azt az új hagyományt, hogy kora ősszel szervezünk egy nyár utáni találkozós, újonnan érkezetteknek ismerkedős szabadtéri programot, népzenével, játékokkal, szabad tűzön készült magyaros eszem-iszom dinom-dánommal. A Szüreti Mulatságra keresztelt esemény nagy sikernek örvend, s kiérdemelte a helyét az éves események között.

The Hungarian Harvest Festival, first organized in 2013, has became a popular event organized by the Society. A fun outdoor and family-friendly gathering with games, picnics, authentic Hungarian food, music, and other activities – a wonderful opportunity to catch up with friends, meet new people, and become part of the Hungarian community in the Boston area.

Jegyvásárlási útmutató:Instructions for ticket purchase:
A jegyár tartalmazza az élő népzenével és tánccal, valamint vásárosok árusításával gazdagított programot.

Az egyesületi tagoknak kedvezményes jegyvásárlásra van lehetőségük szeptember 26-a éjfélig. A 6 év alatti gyerekekért nem kell fizetni.

A határidő után és a helyszínen is lehet jegyet vásárolni egységesen $25 áron.

The price of the ticket includes the live folk music and dance performance and access to local vendors.

Members of the Society are eligible for discounted tickets until midnight September 26th. Admittance is free for children under the age of 6.

Ticket prices after the pre-sale deadline are $25 online or at the gate.

Tavaly nagyon jó hangulatban zajlott a Massachusettsi Magyar Egyesület által rendezett szüreti mulatság. Volt bőséges választék bográcsban főtt ételekből, lehetett frissen préselt mustot inni, magyar hentesárut és kézműves ékszert vásárolni.

A közel 250 fős résztvevő között szép számban voltak akik népviseletben, ünneplő ruhában jelentek meg. Ezt öröm volt látni, valamint azt, hogy számos nem magyar ajkú vendégünk is volt.

Hallottunk borköszöntőt, és láttunk moldvai, kalotaszegi és szatmári népi táncokat a Bokréta tánccsoport két tagja, Sarah Lafond és Bocz Árpi előadásában. Közös éneklés és táncház is volt kicsiknek és nagyoknak Sóti Adrienn, Fodor Márta, Halácsy Béla és a Bokréta közreműködésével. A talpalávalót az Életfa zenekar szolgáltatta.

Nagyon örültünk, hogy sokan eljöttek, reméljük mindenki jól érezte magát!

Gyertek el az idén is! Hasonlóan jó program várható.

Last modified: September 27, 2019

Utolsó módosítás dátuma: September 27, 2019