Szüreti mulatságHarvest Festival

2013-ban indítottuk el azt a hagyományt, hogy kora ősszel szervezünk egy nyárvégi találkozós, újonnan érkezetteknek ismerkedős szabadtéri programot, népzenével, játékokkal, szabadtűzön készült magyaros eszem-iszom dinom-dánommal. A Szüreti Mulatságra keresztelt esemény nagy sikernek örvend, s kiérdemelte a helyét az éves események között.

The Hungarian Harvest Festival, first organized in 2013, has became a popular event organized by the Society. A fun outdoor and family-friendly gathering with games, picnics, authentic Hungarian food, music, and other activities – a wonderful opportunity to catch up with friends, meet new people, and become part of the Hungarian community in the Boston area.

Jegyvásárlási útmutató:Instructions for ticket purchase:
A jegyár tartalmazza az élő népzenével és tánccal, valamint vásárosok árusításával gazdagított programot.
Egyesületi tagoknak ingyenes, vendégeknek $20. A 6 év alatti gyerekekért nem kell fizetni.

The price of the ticket includes the live folk music and dance performance and access to local vendors.
For members of the Society the event is free. For other guests the ticket will cost $20. Admittance is free for children under the age of 6.


Szüreti Mulatság
Tavaly sajnos csak virtuálisan tudtuk megrendezni a Szüreti Mulatságot, amikor is bográcsgulyás főző versenyt hirdetünk.
2019-ben nagyon jó hangulatban zajlott a Massachusettsi Magyar Egyesület által rendezett Szüreti Mulatság. Volt bőséges választék bográcsban főtt ételekből, volt lángos és kürtőskalács, lehetett frissen préselt mustot inni, magyar hentesárut és kézműves ékszert vásárolni.
A közel 470 fős résztvevő között szép számban voltak akik népviseletben, ünneplő ruhában jelentek meg. Ezt öröm volt látni, valamint azt is, hogy számos nem magyar ajkú vendégünk is volt.
A talpalávalót az Fokos zenekar szolgáltatta. Volt gyerek es felnőtt táncház, énektanítás, csürdöngölő tánc bemutató.
Nagyon örültünk, hogy akkor sokan eljöttek, reméljük mindenki jól érezte magát!
Az idén újra személyesen tudunk találkozni. Várunk mindenkit szeretettel! Hasonlóan jó program várható.

Last modified: September 14, 2021

Utolsó módosítás dátuma: September 14, 2021